www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

"SoundClash" - Ce piesa vreti sa cant ?

Recommended Posts

Posted (edited)

Am aflat recent despre competitia aceasta SoundClash si pare interesant de urmarit dar acesta imi serveste ca inspiratie pentru a va cere propunerile de piese pe care doriti sa le interpretez.

Odata cineva mi-a spus ca trebuie sa stii sa canti orice daca vreau sa fiu cantaret. Desi acum un an am inregistrat un negativ pentru a va cere parerea si care nu a impresionat vreau sa spun ca acum sunt pregatit sa cant aproape orice imi place mie, in special piesele de la posturile de radio, celelalte genuri nedifuzate le consider marginale.

In caz ca nu reusesc sa incep o cariera in creatie muzicala voi continua sa cant melodiile cunoscute inclusiv acompaniat de chitara dar nu stiu cati cantareti isi castiga salariul din activitatea de interpretare cover.

Dar poate exista cineva care scrie si compune piese si are nevoie de cantareti ?  Eu nu sunt genul de persoana care canta sa devina vedeta ci cant oriunde si oricand fara microfon si fara audienta. Am putin talent la creatie melodica dar nu text. Nu am televizor si ma impresioneaza putini cantareti de la showurile de talente si as prefera sa fiti voi juriul decat unii jurati de la TV. Astept propunerile dumneavoastra, puteti publica aici sau in privat daca e posibil ce melodii doriti sa interpretez. As vrea sa stiu si nivelul dumneavoastra in cazul in care doriti o colaborare.

Posibil sa aleg unul sau doua cantece dar puteti scrie orice.

Edited by vocea-ro-2025
Posted (edited)

"piesele de la posturile de radio, celelalte genuri nedifuzate le consider marginale" - un exemplu viu, actual este capitaneasca, detine reteta Succesului, cred ca s-ar bucura sa-i cereti parerea si ei.

Am auzit pe RGC solisti ce sint chiar Solisti, au ramas in obscuritate, derizoriu, deci tot capitaneasca stie reteta reusitei (parerea mea de doi bani) - Spor la cintari !

PS Daca cineva p"aici va face o propunere abordabila, indepliniti-o.

Edited by vicsnd