www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: 500 RON
Link producator: https://miaudio.com/category/rd-lab/super-crunch-box/
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

MI Audio Super Crunch Box este o pedala de drive boutique inspirata din Marshall Plexi si JCM 800, si este considerata una dintre cele mai bune pedale Marshall in a box. Este deja un clasic, a fost copiata de toti "buticarii" chinezi gen Mooer si alti falsificatori mai putin cunoscuti pentru un motiv foarte bun, o pui in fata unui clean decent si iti ofera un ton Marshall foarte bun. Pedala este foarte versatila, avand suficiente reglaje pentru a se imperechea cu aproape orice amplificator de pe piata. Tonul oferit este unul foarte bun, se aseaza bine in mix si se simte excelent la mana. Suna bine cam in orice registru, de la clean boost si light overdrive pana la un distors saturat a al JCM 800 hotrod sau Silver Jubilee. Este lucrata indestructibil si este compacta si puternica. Este prima versiune, care suna mai organic si este cea mai cautata. Este in stare buna cosmetic si functioneaza perfect.

Sunt sute de demo-uri pe youtube. Preturile SH, daca o gasesti sunt undeva la peste 200 euro. Eu doresc pe a mea 500 lei.

Contact 0731 444 646

20260523_153354.jpg

20260523_153416.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.