Alin Rosulescu Posted Wednesday at 04:07 Posted Wednesday at 04:07 Pret: 7000 Localitate: Pitesti Contact: 0740056896 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Vand chitara acustica/electrica Yamaha A5R ARE, model premium fabricat in Japonia, potrivita atat pentru scena, cat si pentru studio. Am chitara aste de 6 ani, perioada in care a fost folosita ocazional numai in conditii de studio si maxim 2-3 repetitii. In ultimii 4 ani a stat mai mult in case. Are un sunet foarte echilibrat, lemnele fiind de calitate superioara. Este o bijuterie, dar din pacate eu o folosesc prea putin si am alte prioritati. Este mint condition, fara niciun defect si fara uzura a tastelor. Constructie all-solid (lemn masiv): - Top: molid Sitka masiv (cu tratament A.R.E. pentru sunet matur) - Spate si laterale: palisandru masiv - Grif si fretboard: mahon si abanos - Corp dreadnought cu cutaway Este echipata cu sistemul SRT2 (pickup + simulare microfon) - sunet foarte natural amplificat. De multe ori, nu am mai folosit un microfon pentru blend, preferand mixul dintre doza piezo si simularea de microfon. Alte specificatii: - Cheite GOTOH - Nut & saddle TUSQ - Scala 650 mm - Include hardcase original Yamaha - Are pe ea un set de corzi Elixir Prefer predare personala in Pitesti, Bucuresti sau imprejurimi. Nu ma intereseaza schimburi iar pretul, foarte usor negociabil, este 7.000 RON (noua se vinde la aproape 10.000 RON). Tel. 0740056896
Recommended Posts