www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

2016 Gibson Studio Faded HP Satin Cherry - Ca nou

Recommended Posts

Posted
Pret: 6000
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand Gibson Studio Faded HP Satin Cherry din 2016, luat de mine de nou in 2020 de la thomann. Nu prea am cantat la ea, a stat in husa originala si de curand intr-un case Gator.

Am scos-o zilele astea sa ma intreb de ce nu prea am fost tentat sa cant si raspunsul e ca gatul nu este pe placul meu. - Este un Gat D, profil soloist, mai lat, similar Jackson, care mie personal nu imi place si nu sunt shredder. 

Are doze Burstbucker Pro, Inlay-uri de MOP, neck heel-ul sculptat si are faimosul sistem G-Force care merge foarte bine, vine si cu un acumulator in plus luat de mine. 

Nut de titan ajustabil, Saddle-uri tot de titan, sustain-ul este aproape infinit. Exagerez....dar este bun.

Are 9-46, asa a venit de fabrica, asa am schimbat(chitara cred ca are 2 seturi de corzi schimbate, nu am cantat la ea), vine cu un set de NYXL in plus pentru fericitul nou proprietar.

Mici defecte:

- 2 mici ciuntituri la suruburile de adjustare a tailpiece-ului, rectificate, nimic de speriat.

- Venea cu un pickguard cu sistem snap-on care la care s-au rupt clemele. Teoretic se poate pune pickguardul inapoi cu un bracket, dar trebuie gaurit topul si e pacat ca loteria lemnului a fost foarte generoasa cu chitara asta.

Mai multe poze maine. Si astea sunt recente, dar sa fim accurate.

Predare personala. Multumesc!

GB.jpg

w case.jpg

Posted

Pozele. Sunt dispus si la schimburi cu ceva similar setneck, preferabil tot Gibson, in stare similara, dar nu cu gat soloist Jackson/Ibanez. Pentru cine apreciaza tipul asta de gat e o oportunitate buna pentru ca nu l-au facut prea mult timp. Eu am mana mica.

Nu vreau chitare bolt on, am prea multe. :) 

Pot da si diferenta in functie de chitara.

Disponibil si cu case si/sau cu softcase-ul original Gibson cu padding gros. In functie de preferinte, discutam, in 6000 le dau pe amandoua. + cutia originala & factura in caz de nevoie.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

7.jpeg

7.jpg

8.jpeg

9.jpeg

10.jpeg

11.jpeg