Alin Rosulescu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pret: 10000 Localitate: Pitesti Contact: 0740056896 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Las aici, doar pentru schimb, un exemplar de Gibson Les Paul Traditional, model aniversar 2015 (mentiunea 100 pe fata headstock-ului si holograma pe spate). Din caracteristicile mai controversate ale modelelor din acea perioada ar fi doar nut-ul reglabil din alama - feature pe care eu il consider foarte bun, mai ales daca vrei un downtuning (chitara e acum acordata in Drop C, are corzi mai groase iar faptul ca am putut regla nut-ul a ajutat mult). In rest: - cheitele sunt schimbate cu Gibson Deluxe - dozele standard sunt schimbate cu un set de Mojotone Hellbender, asa ca e o chitara care stie metale 🤘 Printre caracteristicile standard: - corp non wight relief, adica nu e o chitara usoara 🙂 - AA spre AAA maple cap - un gat mai chunky, dar care se simte bine in mana - CTS pots fara split si orange caps - Pickguard montabil cu cleme (eu nu il folosesc) - Case ABS original Pentru lista completa de specificatii, puteti consulta diversele materiale online. Tot acolo gasiti si informatii despre doze. Chitara are cateva urme de utilizare, normale pentru cei 11 ani de viata, nu are uzura la taste (se vede si in poze) iar de sunat....suna pe orice si mai ales pe metal. Ce ma intereseaza la schimb: - Fractal FM 9 Turbo - Fractal FM 3 Turbo + diferenta Anuntul este valabil doar pentru schimb, nu si pentru vanzare.
Recommended Posts