NimVind Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pret: 8000 lei Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vând una dintre chitarele mele preferate, G&L Fullerton Deluxe Doheny, fabricată în Fullerton, California (USA), model din 2019. Instrumentul este în stare foarte bună, foarte bine întreținut, fără lovituri sau probleme tehnice. Vine cu hardcase G&L deluxe, COA si toate documentele originale. Fiind custom order, primul proprietar a decis o configurație mai deosebită: body din Swamp Ash cu finish see through în combinație cu fretboard din rosewood (majoritatea chitarelor Doheny sunt cu body din alder și au finish solid). Vine cu doze MFD wide-bobbin proiectate de Leo Fender și circuit PTB tone system proprietar G&L (în loc de ton sunt două potentiometre care taie joasele și/sau înaltele), un eq primar la degetul mic. Chitara face parte din seria Fullerton Deluxe, gama premium construită în SUA. De asemenea, producția G&L s-a încheiat definitiv, fabrica fiind închisă, ceea ce face ca instrumentele americane existente să fie din ce în ce mai căutate pe piața second-hand. Este un Jazzmaster perfecționat. Mă aștept ca după achiziționarea G&L, Fender să preia rețeta. Prețul este de 8.000 lei negociabil. Este cel mai mic din UE, de departe. Unde mai pui ca celelalte vin cu gigbag și sunt exemplare simple, de serie. Poftiți cât e disponibilă. Am promovat mai multe anunțuri și, când voi atinge necesarul de $, ce rămâne iese de la vânzare. Îmi plac chitarele mele și sufăr pentru fiecare în parte. 🥹🍻 2
Recommended Posts