Iskander Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Sa fiu scuzat daca am gresit sectiunea. Am o chitara acustica cataluna si as vrae sa cumpar o husa. Sincer nu as vera sa ma plimb cu ea prin oras in mana deoarce e cam incomod. De unde pot cumpara o husa si cam la ce pret? Ar fi indicat sa masor lungimea chitarii? Dar o banda cu care s-o prind de gat? Banda aceea se numeste cumva? Cam cat costa ? Cam atata. Mersi mult
Guest Wierdguy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Husa gasesti la majoritatea magazinelor de specialitate.. uite, incearca http://koncert.ro A doua chestie se numeste crea, dar daca nu ai gauri date in chitara pt suporturi de curea, nu iti recomand sa le faci, cel putin sa nu le faci daca esti incepator.
hades Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 mergi la mag muzica, acolo cred ca gasesti cu 75 ron (acum 2 luni am luat la banii astia pt electrica si e destul de bunicica)
Guest Chiperion Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mai intreaba acolo si de ,,strap'' (banda aia) si vino cu inca vreo cateva zeci de lei noi. Stii cum sa ajungi la Muzica?
Iskander Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 da stiu Eram curios daca-mi trebuiau ceva masuratori speciale. Deci ma duce pana intr-un mil o husa. Nu am gauri pt strap/curea deci nu ma risc inca.. Mersi! 7. Husa este pentru chitara 4/4 ? Buna ziua, Da, husa este pt. chitara 4/4. Cu respect Magayinul Koncert. Am gasit aceasta intrebare aici http://koncert.ro/det_m.php?pds=935 Ce e chitara 4/4?
Guest Chiperion Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Se refera la dimensiunile corpului respectivului instrument, adica patru patrimi (marime normala, cel mai des intalnita). Exista, de exemplu, si chitare ,,trei sferturi", folosite, in general, de cei care incep (foarte) de tineri.
freelancer Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 iti vand eu una "Proel" - pt chitara western - cu 700.000 ROL daca te intereseaza. a fost luata de noua in urma cu doua luni cu 800.000 ROL de la Muzica. are tot felul de sisteme de prindere (tip geanta, tip rucsac etc.) si multe buzunare pt manuale, partituri, pene etc... si e ca si noua... daca o vrei suna-ma (0721280552 - bogdan)
Recommended Posts