Jiganie Posted yesterday at 20:26 Posted yesterday at 20:26 Pret: 2000 Localitate: Cluj-Napoca Contact: mesaj Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi De vânzare această chitară bariton LTD Viper de 27", din 2022, conform numărului de serie. Sunt al doilea proprietar, primul aproape ca nu a folosit-o (era o bătrânică). Este în stare foarte bună, gât drept, fără uzură a tastelor. Prezintă mici semne de utilizare, cum ar fi urme fine, dar nu zgârieturi profunde. Menționez o mică lovitură pe partea din față a corpului și o mică reparație la unul dintre vârfurile de headstock (ambele indicate prin săgeți roșii în imaginile atașate, cea de la headstock se vede greu, doar de aproape). Modificări aduse, pe care le-aș considera îmbunătățiri: - butonul de curea a fost mutat din spate în vârful cornului, pentru a evita neck dive; fostul orificiul pentru șurub de pe spate a fost reparat/acoperit, este totuși vizibil locul dacă îl cauți. - am instalat magneți în capacul cavității electronicii, astfel încât să poată fi pus și scos cu ușurință; util dacă vrei să instalezi doze active (eu am avut, deci și bateria are spațiu destul în cavitate), că astfel nu este nevoie să dai la șurubelniță când schimbi bateria. Șuruburile însă le las la locul lor, le înlături dacă vrei. - am 'satinat' partea din spate a gâtului, pentru că unora ne place așa. Am lucrat cu șmirghel fin, așa că dacă vrei, poate fi lustruit ușor. Hardware-ul și electronica sunt conform specificațiilor originale, LTD, sunt chiar OK. Nu vreau schimburi.
Recommended Posts