ududrago Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Imi amintesc bine ce placut (si ce magie) era vremea de mers la Big Mamou pentru Cyfers Sin si Rares Toto trio. In fiecare marti 4 ore de hard big city blues ciintate la perfectii. Aste ne trebuie si azi ca o cafea dimineata. Eu pe partea de artist rezident la Mamou am inceput mai pe calcile u Cyfer - primul in riind cu chitara pa spate si o attitudine gen - lasa ma si pa mine sa ciint o melodia. Putin intelegeam ca Cyfer ciinta pentru dou ore si publica in mare parte vine sa il asculta pa el. Totusi ma bucur ca am astepta merreu sa coboare El dupa scena si sa ii ciint lui si cui a fi mai ramas. Magma cum laude Ca artist vrem ca muzica noastra sa ajunga macar la un singur om. Si cum Cyfer ma privit in momentul lui de relaxare, la o masa cu o bere incujurat de dusmanu lui - fumul de tigare- Imi aduce o lacrima in ochi sa stieu ca asta a fost in viata mea o zii. Lui ii aduce o lacrima ciind din greseala am tras un bocanc la Gibsonlui din 75 sau era 57 ? si a zburat in papadia dizastrului - dar, nu a patit nimic...si da... fix dupa ce am cintat o melodia cu ia. De good ol'times - they are today- they are tomorrow. 16 ani mai tarziu Cyfers Corner a disparut depa forum dar Eu ma'm intors Ma bucur ca inca tineti forumul deschis ! 3
Recommended Posts