Vlad1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pret: 3500 Localitate: Bucuresti Contact: PM pe forum Link producator: https://www.mcmusic.ro/chitara-electrica-el/ibanez-q54-sfm-quest-chitara-electrica.html?gad_source=1&gad_campaignid=17859367579&gclid=Cj0KCQiAgbnKBhDgARIsAGCDdleTfEN45eJzQaeZac_3z7G4sWJy5rCeSNpfMhNWFpiP_SQJSQKBsqYaAoQlEALw_wcB Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara Headless Ibanez Q54-SFM - Cumparata de noua de la McMusic - Cantata foarte putin, doar acasa - Extrem de usoara - Tine acordajul extraordinar de bine - E perfecta pentru sesiuni lungi de repetitii sau ca o chitara de travel - Specificatii aici : Ibanez Q54-SFM Quest - Chitara Electrica - Includ si o husa de foarte buna calitate Ibanez, cumparata de la Thomann si speciala pentru seria Q Headless, ce a costat 450 RON; link - Ibanez IGBQ724-BK – Thomann România - Chitara e 4.900 RON la McMusic si eu o vand pe a mea cu 3.500 RON cu tot cu husa de la Thomann si cu husa cu care a venit din fabrica Se poate vedea/testa in Bucuresti dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului, insa doar cu banii trimisi in cont in avans si cu asigurare la curier pentru valoarea de 3.500 RON (cred ca ar costa undeva la 120-150 RON transportul). 2
Recommended Posts