www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Songwriter/textier cu experienta, posibil chitara sau clapa, caut colaborare

Recommended Posts

Posted

Songwriter cu experienta caut trupa/ casa de productie pentru colaborare.

Sunt din Bucuresti, 46, familist, lucrez, am venit stabil.

Ma descurc in Cubase/Protools .

Am (acces la) echipamente audio de ultima generatie (Korg sau Yamaha).

Imi doresc o colaborare ca textier / songwriter / instrumentist de studio sau live.

Am putina experienta live, si pot acompania cu chitara sau clapa-arranger (armonie/ritm) live pe scena.

Pot livra piese originale, mash-up-uri (portiuni din diverse piese mufate intr-una) sau reworkuri (reinterpetari in alt gen, cu alte versuri, in alt ton, etc).

Melodiile lansate pana acum au avut succes (in jur de 10-20% raport vizualizari/like-uri, chiar fara promovare platita) , am primit feedback pozitiv la toate, fara exceptii.

Am momentan 30+ de piese finalizate, si inca ~70 in lucru (idei de text, aranjamente deja alese).

Pot livra 1 demo lunar, cu sound bun si versuri de calitate in romana sau engleza, cu AI sau fara (vezi demo)

Pot livra piese in aproape orice gen (vezi demo) : de la manele, trap, rap, pop, etc  pana la rock usor.

Nu pot livra piese finalizate  "radio-ready", nu ma pricep aproape deloc la productie/mix-master, nu ma pasioneaza.

Raspund rapid si politicos in privat, va rog sa mentinem topcul curat.

Demo actualizat aici : https://youtu.be/0YjNeRk9QPY

• Like 1