Borsec Posted yesterday at 19:48 Posted yesterday at 19:48 Songwriter cu experienta caut trupa/ casa de productie pentru colaborare. Sunt din Bucuresti, 46, familist, lucrez, am venit stabil. Ma descurc in Cubase/Protools . Am (acces la) echipamente audio de ultima generatie (Korg sau Yamaha). Imi doresc o colaborare ca textier / songwriter / instrumentist de studio sau live. Am putina experienta live, si pot acompania cu chitara sau clapa-arranger (armonie/ritm) live pe scena. Pot livra piese originale, mash-up-uri (portiuni din diverse piese mufate intr-una) sau reworkuri (reinterpetari in alt gen, cu alte versuri, in alt ton, etc). Melodiile lansate pana acum au avut succes (in jur de 10-20% raport vizualizari/like-uri, chiar fara promovare platita) , am primit feedback pozitiv la toate, fara exceptii. Am momentan 30+ de piese finalizate, si inca ~70 in lucru (idei de text, aranjamente deja alese). Pot livra 1 demo lunar, cu sound bun si versuri de calitate in romana sau engleza, cu AI sau fara (vezi demo) Pot livra piese in aproape orice gen (vezi demo) : de la manele, trap, rap, pop, etc pana la rock usor. Nu pot livra piese finalizate "radio-ready", nu ma pricep aproape deloc la productie/mix-master, nu ma pasioneaza. Raspund rapid si politicos in privat, va rog sa mentinem topcul curat. Demo actualizat aici : https://youtu.be/0YjNeRk9QPY 1
Recommended Posts