Vlad1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pret: 3500 Localitate: Bucuresti Contact: PM pe forum Link producator: https://www.muziker.ro/fender-made-in-japan-junior-collection-stratocaster-mn-satin-shell-pink Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Fender Made in Japan Junior Collection Stratocaster Satin Daphne Blue - Chitara cumparata de noua de la zoundhouse.de (Germania) acum 2 ani - Cantata maxim 5 ore, e practic noua, nici nu am dat jos folia de pe pickguard - Calitate foarte buna a lemnului si a lucraturii, chiar e MIJ, nu am gasit niciun defect - Usoara, corp putin mai mic decat la un strat normal (cam 94% raportat la dimensiunea unui strat normal, din ce am citit), scala de 24", potrivita pentru o chitara de travel sau pentru un copil/adolescent - Fretboard din rosewood bun, inchis la culoare - Freturile sunt impecabile din fabrica - Includ si o husa de buna calitate PRS, nefolosita (chitarele PRS CE made in USA veneau cu husa asta si costa separat in jur de 400 RON, acum vad ca nu se mai fabrica) - Colectia asta Junior MIJ a avut si Telecaster, Jazzmaster si Jazz Bass, toate cu scala scurta/corp mai mic si s-a vandut in numere foarte limitate in Europa - Am gasit o pagina veche de la Muziker cu specificatiile (culoarea e diferita in link si fretboardul e din maple, dar in rest e acelasi model cu al meu) : Fender Made in Japan Junior Collection Stratocaster MN Satin Shell Pink Chitară electrică - Muziker - Chitara a costat 5.000 RON noua si eu o vand acum cu 3.500 RON Se poate vedea/testa in Bucuresti dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului, insa doar cu banii trimisi in cont in avans si cu asigurare la curier pentru valoarea de 3.500 RON (cred ca ar costa undeva la 120-150 RON transportul).
Recommended Posts