Vlad1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pret: 2500 Localitate: Bucuresti Contact: PM pe forum Link producator: https://www.thomann.de/ro/yamaha_thr30iiw.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Yamaha THR30IIW Cream : Yamaha THR30IIW Cream – Thomann România - Cumparat de la Thomann - Folosit destul de putin, doar in casa - Nu are zgarieturi, defecte, etc. Line6 G10TII Transmitter : Line6 G10TII Emitator - Muziker - Cumparat de la Thomann, acum vad ca nu il au in stoc insa l-am gasit la Muziker - E conectat cu amp-ul - Se incarca prin introducere direct in amp, in mufa de input Yamaha Bag THRBG1 : Yamaha Bag THRBG1 – Thomann România - Cumparata de la Thomann impreuna cu ampul, nefolosita pentru ca nu am scos ampul din casa Trimit evident si incarcatorul si cred ca mai am si cutia originala in care a venit ampul. Preturi actuale Thomann/Muziker: amp 2.400 RON + transmitter wireless 600 RON + husa 330 RON = 3.330 RON Pretul meu pentru toate : 2.500 RON. Nu le vand pe bucati. Se poate vedea/testa in Bucuresti dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului, insa doar cu banii trimisi in cont in avans si cu asigurare la curier pentru valoarea de 2.500 RON (cred ca ar costa undeva la 80-100 RON transportul)
Recommended Posts