Vlad1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pret: 4500 Localitate: Bucuresti Contact: PM pe forum Link producator: https://www.thomann.de/ro/revv_d20_amp_head.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Revv D20 Amp Head : - 20W pe lampi - Cumparat de pe Thomann acum cativa ani - Folosit sub 20 de ore in casa, dar cred ca l-am dus 1 data sau de 2 ori la sala de repetitie - Are lampile originale, nu a fost umblat in el - Vine insotit de husa originala si cutie + cablu alimentare + un speaker cable de foarte buna calitate - I-am adaugat niste straplocks de Grolsch intre picioarele originale si sasiu, ca sa fie putin mai inalt si sa aiba loc manerul de la cabinet sub amp (altfel ampul ar fi stat pe maner intr-o parte, pentru ca picioarele erau foarte scurte); nu afecteaza cu nimic, functioneaza la fel de bine - Cabinetul din poza este un Fender Bassbreaker BB-112 Enclosure si se vinde separat, am chiar 2 identice si le dau pe fiecare la 1.000 RON bucata (sunt foarte usoare, fiecare are approx. 10kg, iar ampul are 4kg) Se poate vedea/testa in Bucuresti dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului, insa doar cu banii trimisi in cont in avans. 1
Recommended Posts