sorin the dab Posted yesterday at 13:04 Posted yesterday at 13:04 Pret: 3700 lei Localitate: Bacau Contact: 0747 026758 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara Electrica Fender Player Plus Stratocaster MN 3-Color Sunburst Selector (Switch) 5 poziții Mecanica Deluxe Cast / blocare sigilată Număr de taste 22 Serie Player Plus prima generatie Gat profil Modern C , 22 taste Doze Fender luate de pe forum ,clasice no noiseless .( nu mi-au placut cele noiseless niciodata ; parca nu au viata sau le-am intalnit eu pe cele care nu trebuie ) Cordar/tremolo 2-Point Synchronized Tremolo Incrustații di tastiera Black Pearloid Dot Corp Anin Gat Arțar Tastiera Arțar Finisaj Lustruit Finisaj gât Uretan satinat Construcţie Gât înșurubat Hardware Nichel, Crom Tijă de tensiune (Truss rod) Acțiune unică, Ajustare cap Pickguardul este unul clasic cu cablaj pentru SSS si nu cel original cu toate combinatiile posibile . Nu mi-a placut niciodata cum suna. Daca se pliaza cineva pe cum e facuta chitara acum e OK .Daca nu , asta e . Se vinde si cu husa cu care a venit . Chitara este OK setata si reglata , nu are nici o problema tehnica doar ceva zgarieturi fine pe corp . Pentru cei interesati mesaj pe forum si ne auzim la tel. 0747 026758 .
Recommended Posts