www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: In descriere
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Buna, obisnuiam sa fac pedale handmade pe comanda (pe langa alte lucruri gen amp repairs, etc) la HGE Contraptions, (RGC), dar nu mai fac asta de ceva vreme. In schimb, imi fac mie uneori lucruri pe care sunt curios sa le testez. Am construit peste 160 de pedale, din care aprox. 150 s-au vandut.

Daca vedeti ceva ce va intereseaza mai jos, se pot cumpara, dar doresc si schimburi (cu alte pedale, dar originale) -> ideea este ca poate va ajuta mai mult sa detineti una din efectele acestea si chiar le doriti vs. altceva ce aveti si de care vreti sa scapati. Imi ''bat eu capul'' dupa sa vand ceea ce mi-ati dat la schimb :) ,am mai facut asta, si sunt destui care vor sa dea la schimb drives/delays/reverbs diverse originale. (exemplu am primit TC Hall of Fame 2, Keeley USA Compressor Plus, etc).

Multe din pedalele de mai jos sunt mai scumpe daca se gasesc in original, chiar si second. Va rog sa tineti cont ca desi sunt clone, fiecare e facuta manual, individual, cu atentie si grija. Dupa cum se vede le fac cu simt de raspundere, piese bune, wiring estetic si totul estetic, cositor bun, etc. Preturile nu sunt batute in cuie, depinde si la schimb ce aveti.
Contact PM, vedeti detaliile dand click pe fiecare + poze mai multe, aceasta lista se poate si mari in timp cu alte clone:

1. Fortin Zuul Gate/Suppressor Clone (157th pedal built) - 750 Ron

amgqle1puczt1xws4nua.webpIMG_7918.jpg

2. Fortin 33 Fredrik Thordendal Boost Clone (148th pedal built) - 700 Ron

IMG_4572.jpegIMG_4459.jpeg

3. <MOJO Clone> TC Electronic Integrated Preamp variant clone (158th pedal built) - 700 Ron

IMG_7828.jpgIMG_7825.jpg

4. Xotic AC Booster clone (163rd pedal built) - 650 Ron

IMG_6427.jpegIMG_6424.jpeg

5. Nobels ODR-1 Clone (164th pedal built) - 550 Ron

IMG_6712.jpegIMG_6711.jpeg

• Like 2
  • Razvan S. changed the title to Vand/Schimb Pedale Handmade HGE Contraptions (boosts, preamps, drives, noise gate)