Solarograma Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Pret: 2600 ron Localitate: Timisoara Contact: 0721591947 Link producator: https://www.thomann.de/ro/meris_lvx_modular_delay_system.htm?glp=1&gad_source=1&gad_campaignid=10126895432&gbraid=0AAAAADuDMCXuLW4BYtqyyiR6O03iGNW2N&gclid=Cj0KCQjwzOvEBhDVARIsADHfJJRejzaxJ-0-BMnWsdfu1i5aXd9yi04K34d1r0VIMoTIDan8lOqJeBQaAtuxEALw_wcB Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi J. Mascis spunea ca fiecare instrument are in el cateva melodii daca stii sa-l asculti. Aceasta pedala este din aceasta categorie, am folosit-o cu chitara, dar si cu synthuri, pentru niste bucati grozave. Eu am cumparat-o cand a aparut si m-am bucurat de ea doar in studio, deci este intr-o conditie mint, nu am luat-o la concerte. Nu insist cu informatii aditionale, exista internet si cine da atatia bani pe o pedala stie ce cumpara. Meris este in tagma superioara a producatorilor de pedale, inovativi si de o calitate exemplara. Nu vine cu alimentare, acesta este singurul downside, din punctul meu de vedere pentru companie, dar este compatibila cu alimentare standard de 9V 500 mA. Schimburi (+/-) doar cu: Fulltone Octafuzz v2 KMA Audio Guardian of the Wurm Engl Fireball 25w Cumparatorul plateste transportul, dar intrebati, uneori mai am eu sau amici de-ai mei, drum prin tara. Edited 2 hours ago by Solarograma
Recommended Posts