Alin Rosulescu Posted August 9 Posted August 9 Pret: 2500 Localitate: Pitesti Contact: 0740056896 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde o chitara Epiphone din seria Inspired by Gibson, model ES335, culoare Vintage Sunburst. Are 7 luni si a fost folosita doar in casa, ocazional, in conditii de studio. I-am facut un tratament al fret-urilor constand in fret dressing, leveling, crowning, fret edges rounding. Am schimbat capacitorii standard cu 2 x Orange Drops, am pus markere pt pot-uri si am aranjat-o pentru o actiune joasa. Are corzi Elixir Nanoweb .10 - .46. Avand in vedere ca este aproape noua si nu are niciun fel de uzura, are o serie de upgrade-uri care ar mai costa cateva sute de lei (si aici ma refer la tratamentul fret-urilor), o dau si cu husa din poza care este noua, pretul este destul de fix. Specificatiile le gasiti pe net, alaturi de zeci de review-uri. O dau pentru ca am nevoie de alte scule in studio. Nu ma intereseaza niciun schimb si prefer predare peraonala in Pitesti sau imprejurimi. 2
Alin Rosulescu Posted September 15 Author Posted September 15 Accept si schimb cu alta chitara electrica, cu bridge fix.
Recommended Posts