randomdisplayname Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pret: 6000 Localitate: Bucuresti/Ilfov Contact: PM Link producator: https://eu.jacksonguitars.com/products/pro-plus-series-rhoads-rr24-mirror Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Vand o chitara Jackson ProPlus series RR24, in mirror finish. Am luat chitara absolut impulsiv, fiind cucerit de cat de bine poate arata. Realitatea e ca nu mai am suficient timp cat sa o cant, si a ajuns sa stea pe un suport de perete, mai mult decoratie, decat instrument muzical. Chitara a venit perfect setata din fabrica, cu o actiune joasa si fara pic de buzz. Sistemul locking tine foarte bine acordajul, inclusiv dupa zile intregi in care nu am atins chitara. E o chitara foarte potrivita pentru o fantezie de 80s rock, exceland dupa parerea mea in aria de heavy/glam/thrash metal, atat prin aspect cat si sunet. Un review/overview bun se poate vedea aici: Detalii de hardware, luate direct de pe Thomann: Body: Okoume 3-Piece, neck-through-body with graphite reinforcement: Maple/walnut/maple Fingerboard: Ebony Pearloid Piranha Tooth fingerboard inlays Compound fingerboard radius: 304.8 - 406.4 mm (12" - 16") Scale: 648 mm (25.5") Nut width: 42.86 mm (1.6875") Floyd Rose 1000 Series locking nut 24 X Jumbo stainless steel frets Pickups: Seymour Duncan Distortion TB-6 humbucker (bridge) and Seymour Duncan Distortion SH-6N humbucker (neck) Controls: Volume, tone, 3 way switch Recessed Floyd Rose 1000 Series double-locking tremolo Sealed Jackson die-cast machine heads Includes Jackson gig bag Va stau la dispozitie cu intrebari, poze extra, orice aveti nevoie, in privat. Predare personala in Bucuresti si imprejurimi. A venit cu gigbag Jackson dedicat pentru V/RR, si asa si pleaca. Pot sa ma deplasez si in orasele din jurul Bucurestiului intr-o limita decenta de km. Nu trimit in tara, din frica de transport. 1
Recommended Posts