AlexCiortan Posted June 9, 2025 Posted June 9, 2025 Salutare tuturor! Am nevoie de puțin ajutor pentru a data cât mai corect o pedală Ibanez TS-808 pe care o dețin. Detalii tehnice observate: Pe placa de circuit este marcat "IBANEZ 800101" (stânga sus) Alt marcaj vizibil: "H234-1-A" (dreapta sus) Chip principal: 4558D – sub el scrie J? RC, iar sub acesta (ușor ștears) pare a fi G083A Are switch metalic pătrat (nu tip stomp) Am consultat deja surse precum Analogman (https://www.analogman.com/tshist.htm) și Monte Allums – și se pare că aceste detalii (marcajul 800101 + RC4558D) ar corespunde unei versiuni fabricate de Maxon în 1980 (probabil în a 38-a săptămână, după codul de pe chip: G083A). Întrebări: A mai văzut cineva această combinație de coduri? Există alte metode de datare precise fără eticheta de pe spate? Poate confirma cineva perioada de fabricație sau dacă e un model rar? Atașez câteva poze cu placa pentru referință. Orice ajutor, link sau experiență directă e mai mult decât binevenită! Mulțumesc anticipat!
AlexCiortan Posted June 11, 2025 Author Posted June 11, 2025 Surprinzator cei de la analogman au fost draguri sa imi spuna ca este un re-issue 2004+
Recommended Posts