Numenor Posted Wednesday at 07:33 Posted Wednesday at 07:33 Pret: 1500 Localitate: Bucuresti Contact: 0773858405 Link producator: https://www.ibanez.com/eu/products/detail/jemjr_1p_03.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Predare personala, In Bucuresti. Estetic e ok, nimic major, semne normale de uzura. Probleme: - trebuie schimbat locking nut-ul. E cantabila si asa, sta acordat relativ decent, n-am observat cand am cumparat-o :)) - nu am whammy bar-ul Fisa tehnica Forma corp JEM Numar corzi 6 Freturi Jumbo Tip Gat Wizard III Scala 25.5 in Gat Artar Imbinare Gat Bolt-On Tastiera Jatoba Numar taste 24 Corp Meranti Culoare ALB Finisaj Lacuit Culoare Hardware Cosmo Black Include husa Nu Include case Nu Chei Ibanez Machine Heads Electronica Pasiva Configuratie doze H-S-H Doza Bridge Quantum (H) Doza Neck Quantum (H) Model doze Ibanez Doza Middle Quantum (S) Tip Bridge Double Locking Tremolo Daca ajuta sau doreste cineva sa o cumpere pe firma, putem face contract de V-C. Va multumesc!
Recommended Posts