MaidenFan Posted March 31 Posted March 31 Pret: 2750 RON Localitate: Bucuresti Contact: mesaj pe RGC Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pun la vanzare acest Kramer Pacer Tiger, modelul pe care il folosea Satchel din Steel Panther inainte sa treaca la Charvel. Chitara e in stare foarte buna, am cumparat-o noua din magazin si am folosit-o doar in casa (cu exceptia catorva poze facute afara, dupa cum se vede), dar ideea e ca n-a fost scapata / zgariata / lovita in vreun fel. Ca specificatii: Maple neck & body 22 frets - medium jumbo Floyd Rose 1000 - top mounted Seymour Duncan JB (Bridge) / Seymour Duncan JN (Neck) cu push pull pe fiecare knob de volum 2 volume / 1 ton 3 way switch Are pe ea un set de Ernie Ball 9-46 si e acordata in E flat. Se poate vedea in Bucuresti. 1
srvdan Posted May 13 Posted May 13 Ma intereseaza chitara, imi poti da un nr de telefon sa te contactez in privat. Merci
srvdan Posted May 13 Posted May 13 Ma intereseaza chitara, imi poti da un nr de telefon sa te contactez in privat. Merci Sau daca vrei suna-ma tu pe numarul asta 0727995829
Recommended Posts