www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: specificat in anunt
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Accept schimburi

Imi schimb toata structura de gain, asa ca dau mai multe pedale din colectie:

Crazy Tubes Constellation Fuzz

Al meu e versiunea cu OC45 transistor, iar producatorul spune ca acest model: "has a tad less bottom end, more chime and slightly better clean-up."

Ce pot sa va spun e ca, volum la maxim, gain cam pe la ora 11, inchizi din potul de volum dupa gust, si ai unul din cele mai superbe clean-uri care exista, este stiut fiind ca fuzz face-urile pe germaniu au si aceasta calitate, in rest e rock'n roll cu 6 moduri foarte bine explicate pe site-ul producatorului.

https://crazytubecircuits.com/constellation

Mai fasaie pot-ul de gain cateodata, cand ajustezi din el, pe mine nu m-a deranjat, dar in rest nu are nici o problema estetica sau functionala.

Pret: 900 ron

Earthquaker Devices Erupter fuzz

One knob e tot ce iti trebuie sa darami muntii...bonus suna foarte bine si pe bass! Are un low end frumos, si el se curata frumos din pot-ul de volum, este suprinzator de versatil cu putina rabdare sau in combinatie cu alte pedale (in cazul meu cu OCD-ul se pupa super). Mint condition!

https://www.earthquakerdevices.com/erupter

Pret: 500 ron

Fulltone OCD 1.7

O pedala speciala si mai rar de gasit in zilele noastre acesta versiune de 1.7, mie mi-a trebuit mult pana am gasit-o si la un pret civilizat, dar am avut privilegiul sa testez mai mult versiuni si asta mi-a placut cel mai mult. Este un overdrive legendar, foarte versatil in orice setup de la blues la metal extrem. Mint condition!

Pret:750 ron

Boss HM-2

O pedala vintage ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, Made in Taiwan, suprinzator de versatila pe langa clasicul Sweedish Death metal stie sa faca si altele, in vechime a fost si in set-ul lui Gilmore la un moment dat. Se prezinta extrem de bine, cu patina asa frumos...

JPTR FX Katastrophe Sludgefest Dominator Distortion Pre Amp

O galagie de pedala, extrem de brutala, am asteptat mai bine de jumatate de an sa o primesc de la producator, Oct Up-ul face toti banii, mergi chiar in directia de Sun O)) lejer cu ea...

https://jptrfx.com/products/jptr-fx-katastrophe-sludgefest-dominator-distorion-pre-amp

Noua, o am cam de vreo o luna si ceva, mi-a trebuit-o pentru o inregistrare.

Pret: 850 ron

Proco Rat 2 Distortion

Vine cu cablul special de alimentare de la Voodoo Lab pentru a fi mai usor sa te conectezi la un power brick, daca nu vrei sa il canti pe baterie. Stare foarte buna!

Pret: 300 ron

JPTR FX Add Violence fuzz

O pedala tip  "wall of sound" hotarat pe stilul Super fuzz, inspiratia creatorului este din sunetul violent de la un EP celebru Nine Inch Nails. In acest moment pedala este o raritate absoluta, nu se mai fabrica si nici pe reverb.com nu se mai gaseste. Mint condition!

La schimb ma intereseaza pedale de drive sau fuzz ce trebuie sa aiba OBLIGATORIU blend/mix control...sunt interesat de cele de la KMA Audio Machines (Chief Disruptor sau Guardian of the Wurm), JHS are cateva (Moonshine m-ar interesa ca e mai simpla), Fender Shields Blender, EHX  Sovtek Big Muff Pi...de genu', acesta este si motivul pentru revolutie, m-am intors la ampuri si vreau sa combin cu drive-ul din amp si nu mai vreau sa folosesc pedale de tip signal blender, ca nu e acelasi lucru.

Cumparatorul achita transportul daca nu e din Timisoara sau imprejurimi, il trimit cu rambus in cont colector ca sa iasa mai ieftin.

La inceput de martie intre 5-8 ma voi afla in turneu in Bucuresti, Brasov, Cluj si Oradea, asa ca pot le iau la mine si scapam de partea asta, daca e cineva ft decis.

Negocieri, reduceri etc. fac numai daca se iau mai multe pedale, nu o sa le dau pe nimic ca nu ma strang pantalonii, dar daca le scot la pensie, mi-ar placea sa fie cantate de cineva, nu sa adune praf la mine in sertar.

IMG_2105.jpeg

IMG_2106.jpeg

IMG_2110.jpeg

IMG_2111.jpeg

IMG_2114.jpeg

IMG_2116.jpeg

IMG_2117.jpeg