bluestring Posted January 26 Posted January 26 Pret: 400 Localitate: Buzău Contact: 0762623792 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând squier bullet...cred că e ce trebuie pentru un începător,prezintă semne de uzură,ca sunet însă și posibilitatea de a cânta nu e afectat absolut nimic, dimpotrivă,a beneficiat de un setup care o face destul de plăcută... am prea multe cutii/scule care mi ocupă spațiul degeaba.. Cine este interesat îmi poate da semn pe watssap și trimit mai multe fotografii acolo... Prefer predare personală ,de fapt,doar predare personală!in felul ăsta eliminăm riscul legat de coletărie sau că aș fi trimis ceva ce nu e pe placul cumpărătorului....o vede,o încearcă ,ii place , bine,nu i place ,e ok! Prețul este de 400 Ron. Toate bune!
bluestring Posted March 19 Author Posted March 19 Pe 26.01.2025 la 12:16, bluestring a spus: Pret: 400 Localitate: Buzău Contact: 0762623792 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând squier bullet...cred că e ce trebuie pentru un începător,prezintă semne de uzură,ca sunet însă și posibilitatea de a cânta nu e afectat absolut nimic, dimpotrivă,a beneficiat de un setup care o face destul de plăcută... am prea multe cutii/scule care mi-o ocupă spațiul degeaba.. Cine este interesat poate da semn pe watssap și trimit mai multe fotografii acolo... Prefer predare personală ,de fapt,doar predare personală!in felul ăsta eliminăm riscul legat de coletărie sau că aș fi trimis ceva ce nu e pe placul cumpărătorului....o vede,o căutare ,ii place , bine,nu i place ,e ok! Prețul este de 400 Ron. Toate bune! 350
Recommended Posts