www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: 400
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vând squier bullet...cred că e ce trebuie pentru un începător,prezintă semne de uzură,ca sunet însă și posibilitatea de a cânta nu e afectat absolut nimic, dimpotrivă,a beneficiat de un setup care o face destul de plăcută... am prea multe cutii/scule care mi ocupă spațiul degeaba.. 

Cine este interesat îmi poate da semn pe watssap și trimit mai multe fotografii acolo...

Prefer predare personală ,de fapt,doar predare personală!in felul ăsta eliminăm riscul legat de coletărie sau  că aș fi trimis ceva ce nu e pe placul cumpărătorului....o vede,o încearcă ,ii place , bine,nu i place ,e ok!

Prețul este de 400 Ron.

Toate bune!

IMG_20250124_151222.jpg

IMG_20250124_151236.jpg

IMG_20250124_151242.jpg

• 1 month later...
Posted
Pe 26.01.2025 la 12:16, bluestring a spus:
Pret: 400
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vând squier bullet...cred că e ce trebuie pentru un începător,prezintă semne de uzură,ca sunet însă și posibilitatea de a cânta nu e afectat absolut nimic, dimpotrivă,a beneficiat de un setup care o face destul de plăcută... am prea multe cutii/scule care mi-o ocupă spațiul degeaba.. 

Cine este interesat poate da semn pe watssap și trimit mai multe fotografii acolo...

Prefer predare personală ,de fapt,doar predare personală!in felul ăsta eliminăm riscul legat de coletărie sau că aș fi trimis ceva ce nu e pe placul cumpărătorului....o vede,o căutare ,ii place , bine,nu i place ,e ok!

Prețul este de 400 Ron.

Toate bune!

IMG_20250124_151222.jpg

IMG_20250124_151236.jpg

IMG_20250124_151242.jpg

350