Sonny Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Sa traiti domnilor chitaristi M-am hotarat sa ma alatur si eu cercului de chitaristi (sau chitaristi in devenire sau cum vreti sa-i spuneti) ai Romaniei si m-am gandit asa: -Epiphone Les Paul Special II http://guitarshop.ro/produs.php?pid=374 -un Peavey sau Fender Frontman de 15w sau orice amp mai ieftinel dar care mai si suna bine -o pedala de distorsion bunicica Ma intereseaza in principal metalu desi nu ma dau inapoi nici de la un clean frumusel Acu problema este k eu fiind beginner am mai citit ce am gasit si cam asta zic eu e o combinatie bunicica pt un sunet de distors care nu rupe urechea si un clean tot cam asa Mi-am calculat eu nitzel asa si astea m-ar cam duce la 10 11 milioane (amp-u si pedala la 2nd hand k na...lipsa de fonduri alea alea) chiar 9 dak am noroc (desi nush cat noroc sa aiba un om sa dea 1 milion pe un amp si o pedala care sa mai si sune bine ). Oricum chitara e superba si merge pana invatz calumea si upgradez la un standard sau cine stie un gibson Astept parerile voastre cu mult interes in speranta ca ajutati si voi un viitor metalist sa prospere
Guest Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mai bine cercetezi sectiunea de mica publicitate. Sunt destule ocazii pe acolo. Ca pedala ia-ti un Boss MT2. Despre amplificatoare baga un ochi aici http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=14394 . Cat despre chitara, citeste niste reviewuri inainte.
OntZ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 MT2 desi are un fel de koaie, este foarte noisy. personal, nu-mi place cum suna. eu zic sa-ti iei MXR Dime Distorsion sau daca-ti place digital, line6 Uber-metal
alex_omul Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cat esti dispus sa dai pe un Fender Frontman 15Raproape nou, cu garantie inca vreo 2 luni?
Sonny Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Cat esti dispus sa dai pe un Fender Frontman 15Raproape nou, cu garantie inca vreo 2 luni? Deocamdata nu ma grabesc sa cumpar astept sa vad mai multe oferte si le aleg p cele care consider k merita. Dak ma hotarasc fii sigur k o sa te anuntz
Guest En1gma Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pentru cat costa, Peavey Solo e perfect ptr. incepatori overdrive-ul e ok, nu e high-gain sau ceva, dar ptr. cat costa, e mai mult decat suficient.
slayer Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 cel mai bine e sa te duci intr-un magazin de instrumente si sa incerci pana gasesti ce-ti place in banii pe care ii ai la dispozitie
Guest Andrei_ct Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Uite,am cantat la un amp foarte grozav recent.Era un Behringer GX108 Firebird.Tipul la care am cantat a luat-o la 5 milioane,dar la magazinul online Senia am vazut ca au pretul uimitor de 269 de lei(ei sunt distributor oficial in romania,d-aia e mai ieftin).Saptamana asta mi-l cumpar si eu,poti sa-l testezi la un magazin de instrumente si daca-ti place cum suna il cumperi de la Senia ieftin.Ah,am uitat sa mentionez,ampul este de 15 W.
OntZ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 JAJ ISHTENEM!!! Behringer "grozav"? come on! Iti zic eu: daca n-ai bani foarte multi, vrei solid state, pt dormitor: Laney LG20 - 2 canale (clean si drive), 15W, compact, isi face treaba bine. Are un prieten de-al meu si zice ca-i foarte multumit de el.
hades Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 iti dau un crate made in usa cu 3 mil dc te intereseaza
Recommended Posts