Marian90 Posted Sunday at 05:03 Posted Sunday at 05:03 Pret: 750 Localitate: București Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chase Tone Secret Preamp este genul ala de pedala de care nu stii ca ai nevoie pana o probezi, dar pe care cand ai oprit-o iti dai seama ca lipseste ceva esential din sound. Este genul acela de pedala de boost / preamp care iti colereaza sunetul, dar o face intr-un mod atat de muzical incat ii simti instant lipsa. Pedala este o clona fidela a celebrului Echoplex (EP3) din anii 70 si este probabil cel inregistrat preamp de chitara ever. A fost bun atunci, a ramas la fel de bun si acum, doar ca este foarte greu de gasit si extrem de scump. Pentru cine isi doreste magia pe care o face tonului de chitara, dar nu vrea sa se incurce cu un efect mare si scump, precum originalul EP3 recomand Chase Tone Secret Preamp. Este aproape identic cu originalul (mult peste Dunlop Echoplex sau Xotic EP Booster) si mult mai usor de integrat intr-un pedalier. Este lucrat cu cele mai bune piese disponibile si are un pret cat de cat accesibil. Pedala mea este ca noua, o vand pentru ca mai am inca 2 bucati, iar 3, in conditiile in care nu prea mai cant deloc, sunt cam multe. Nu prea se gaseste decat la producator, in SUA, unde se asteapta la coada. In general se gasesc la preturi semnificativ mai mari decat pretul de lista. Eu vreau pe al meu 750 lei (am platit transport din SUA, vama si TVA, deci pretul final este semnificativ mai mare decat cel anuntat de producator). NU doresc nici un schimb. 1
Recommended Posts