www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Pret: 3000 ron
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

In stare foarte buna, mai are unele urme de utilizare, insa nimic drastic, l-am luat personal de la un tip din Maribor, Slovenia, acum vreo 15 ani si am avut mare grija de el, dar in ultimii 10 ani a stat doar in studio; pentru live am ales sa merg cu scule mai usoare la capitolul kilograme, dar in perioada Negura Bunget, l-am folosit aproape exclusiv. 

Lampile ultima data le-am schimbat in 2019, si de atunci l-am folosit la doua inregistrari, in rest a stat neatins.

Are footswitch (cu un case dragut) pentru 3 canale master, fiecare cu 2 sub-canale, deci 6 canale in total. Are un reverb pe arc incorporat, fx-loop si iesire DI.

Lampile: 9 preamp (12AX7) si 4 power tubes (EL34).

Canalele se doresc ca si emulatie de:

Ch 1A: Fender Deluxe Reverb

Ch 1B: Vox AC30

Ch 2A: Marshall JTM-45

Ch 2B: Marshall JCM800

Ch 3A: Mesa Boogie Dual Rectifier

Ch 3B: Soldano SLO

Din punctul meu de vedere, este unul din cele mai complete ampuri de pe piata si o scula suprema pentru intregistrat acasa sau studio, poti practic sa canti/reamping cam orice stil de muzica, si datorita puterii de 100 de w, are un headroom imens.

Este modelul meu favorit de la ei, reiteratiile ulterioare Mk2 si 3, si-au pierdut vibe-ul si suna cam steril, mizeria asta are doua trafuri si e grea ca dracu', dar asta ii da si sunetul ce matura totul in cale.

Vine bonus cu doua "secret weapons" produse de HGE Contraptions, ca am zis ca daca asa am folosit-o eu, cumparatorul poate incerca daca este pe acelasi film, o clona dupa DOD 280 Optical Compressor de pus in fata (incalzeste spectaculos sunetul pe clean iar pe drive strange sunetul si il face mult mai tight) si o cutie pasiva de reglat volumul in fx loop, ce mie mi s-a parut foarte utila, in conditiile in care anumite pedale de modulatie nu aveau si volum.

In rest nu stiu ce sa mai zic despre aceasta scula geniala, doar ca imi pare tare rau ca ma despart de ea, dar o folosesc extrem de rar, si imi strang bani pentru alte gear-projects in viitor.

Prefer o predare personala in Timisoara/Deva, dar umblu mult prin tara, asa ca facem cumva sa ajunga la voi la usa, la curier ar fi cam killer.

Nu prea schimb decat cu Neural Quad Cortex, Eventide H90 sau JHS Colour Box V2 cu diferentele de rigoare.

IMG_1654.jpg

IMG_1655.jpg

IMG_1660.jpg

Edited by Solarograma
  • Like 1