Guest Joey Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 (edited) Ok vreau sa-mi iau o pedala de distorsie pt un sunet cat de cat asemanator genurilor heavy/speed/thrash. As dori un BOSS MT-2 poate careva sa-mi zica unde gasesc o asemenea pedala noua in bucuresti si cam la ce pret?(la muzica se gasesc?) Si cine-mi poate recomanda o pedala de distors buna care se gaseste la muzica si care sa fie pana-n 3 mil ? Uhm ah, si inca ceva s-ar merita sa-mi iau un DigiTech Metal Master de la ProGuitar? Va rog daca puteti da-ti-mi ceva replyuri pana maine dimineata... Edited June 24, 2007 by Joey
Skeleton Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 am eu digitech metal master... si crede-ma ca merita
iulian Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 eu am un FAB Danelectro Metal - 80 Ron luat de la Grosmann. faza faina e ca e distors analog... si daca ai amp de chitara suna de mori...
Wyldechild Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Boss MT-2 ....160 ron in stare perfecta de functionare(dar cel mai bine te convingi pe pielea ta ) SSB
Guest Morgan Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 am asa ceva dc te intereseaza... UM100- 550 ron poate 55
Recommended Posts