SilviuSx67 Posted Monday at 10:30 Posted Monday at 10:30 Vând primul meu PRS, obtinut intr-un schimb. Este o chitara foarte misto dar cum au inceput sa se adune, am zis sa mai dau din ele. A avut o reparatie la gat ce a fost realizata de florin dobrescu, si nu afecteaza cu nimic playability-ul, intonatia sau rezistenta gatului. Am cantat cu ea live si imi place cum se simte la mana dar cum am alte chitari care se potrivesc mai bine proiectului respectiv am zis s-o dau. Vine cu husă si va fac cadou si un set nou de corzi. Dozele sunt ceva mai deschise fata de un set humbuckere gibson les paul, chitara avand o plaja de tonuri foarte versatila, potrivita pentru clean stuff cat si metale cu tone de gain. Este modelul cu bridge ajustabil, ce costa vreo 4500 in magazin, și vreau pe ea 2500 RON. Livrez in tara prin curier si accept retururi in caz ca nu sunteti multumiti de chitara. Sunt interesat si de schimburi cu amplificatoare pe lampi + diferenta din partea mea.
SilviuSx67 Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago sunt deschis si la schimburi (ampuri, chitari semi-hollow, chitari cu p90), pot plusa cu alte pedale sau cash.
Recommended Posts