Dana Marianna Posted Tuesday at 10:50 Share Posted Tuesday at 10:50 Buna, Ce chitarist electrica solo vrea sa se alature pentru a forma o trupa alaturi de noi in Bucuresti : voce feminina/compozitie linii melodice/versuri/chitara ritm in secundar si tobosar ? Eu personal am inceput in vara asta sa cant pe scena cant autor, pe un trend usor melancolic si imi dortesc sa patrundem cu multa energie cu trupa. Eu demarez aces demers de a coaliza o trupa. Cu tobosarul tocmai am inceput discutiile de start. Inca nu am gasit chitaristul. Mergem pe original, piese proprii, un label. Ca si orientare eu pun aici stilurile de muzica pe care le-am ascultat de-a lungul timpului: pop rock, rock, alternative, folk, electronica, clasica, dance. Astept un chitarist care sa abordeze orchestratie, sa coparticipe la compozitie impreuna si sa aducem pe piata live muzici noi, antrenante sau sentimentale, care sa incante. Cine doreste sa co-participe (a se intelege ca sa nu fie luat ca ceva personal ci ne alaturam sa formam o trupa), sa ni se alature, sa aiba multa incredere in sine, stapan pe instrument, sa poata fi spontan si sa abordeze creativ, compozitional? Si ce mai poate oferi pentru trupa ca sa avem rezultate. Sa mai fie si cavaler cu femeia :)), sprijin, ca de.... vor avea si o fata colega in trupa :)), de dragul muzicii. ( Daca este vreo chitarista pe electrica solo este binevenita. ) Intentia este sa facem ceva super frumos si cu impact. (Poate sa isi desfasoare si alt proiect/e propriu/i in paralel, in caz ca exista si aceasta situatie, dar sa fie implicat in trupa tot la fel, ca representandu-se tot la fel pe sine). Astept mesaje daca sunt interesati. Discutam mai multe detalii in particular. Daca nu ne potrivim nu este cu suparare. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts