www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Doze Sa Le Iau?


Guest me_33

Recommended Posts

Guest me_33

Nu stiti cumva ...Fac echipa buna dozele astea http://music123.com/Product/Product.aspx?sku=67806 http://music123.com/Product/Product.aspx?sku=67806 ? As vrea niste doze sa suen puternic si nervos si sa se si potriveasca una cu cealaalta .... oare is bune astea ... sau imi dati ceva sugesti ? nu ma prea pricep nush daca is bine puse ale aamandoua:p ..ca is la fel numa ca nu am ... :) sper sa fiu ajutat:D

Link to comment
Share on other sites

vrei sa canti doar metale suparate? stii ca dozele astea au o impedanta de 18 kohmi si un semnal imens, care fac sa aiba o versatilitate f. mica? hotaraste-te mai intai ce genuri vrei sa canti si dupa aia mai stam de vorba. oricum, oferta cu dimarzio superdistortion mi se pare f. buna ca optiune, fiind o doza f. versatila. numai de bine. :)

Link to comment
Share on other sites

Invaderurile astea suna intr-adevar extraordinar pe distors, dar pe clean sint inutile. Deci nu ti le lua daca vrei sa cinti si altceva in afara de duritati. De la Seymour Duncan poti sa te orientezi catre Custom Custom sau Full Shred, doua doze care dupa parerea mea suna aproape la fel de bine pe distors, dar super bine si pe clean.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.