www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bucuresti - trupă caută chitarist/clapă și voce


Crillo

Recommended Posts

Salutare.
Căutăm colegi de trupă pentru un proiect în formare, în sfera rockului combinat cu un pic de blues, funk, jazzy, pop, heavy și câte ne-or mai place. 
Avem sală de repetiții, unde ne-am gândit să încercăm să facem două întâlniri pe săptămână, după ora 19.00. Sala este în incinta Flaros. 
Ne-ar interesa:
- două voci, un băiat și o fată, dar voci calde, melodice și deschise la improvizație. Nefiind o trupă de cover și încercând să ne facem propria muzică, ne interesează în primul rând imaginația, creativitatea și curajul de încerca lucruri noi (dacă pot scrie și versuri e un plus, dar nu obligatoriu)
- o chitară sau o clapă. (clăparul să aibă clape, iar chitaristul să aibă atât o chitară electrică cât și una (electro)acustică, să aibă un minim de pedale - overdrive, delay, reverb și, foarte important, să cunoască acordurile în poziții și denumirea lor - din păcate am încercat și cu oameni care consideră că nu e necesar să aibă un minim de cunoștințe și nu a funcționat, deci... acum pentru noi este important)
Momentan trupa se compune din toboșar, basist, chitarist, avem vârste cuprinse între 34 și 40.  Suntem oameni serioși, maturi, dar cu glumele la noi și cu berea în frigider. Oferta e deschisă, numărul de telefon pentru contact: 0738014731 - whatsapp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.