www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crillo

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Crillo

  1. salut. ești instrumentist sau vocalist?
  2. Sunt chitarist/basist, caut oameni cu care să înființez o trupă care să funcționeze atât acustic cât și electric. Ca gen muzical nu doresc să ne concentrăm pe unul anume, libertatea de exprimare este esențială din punctul meu de vedere, să ne manifestăm după cum simțim nevoia. Ideea e să compunem, iar cover-urile să fie într-un stil personalizat. pentru cei interesați aștept PM. mulțumesc
  3. bună. încearcă să mergi sâmbăta în Captain One bar. e un jam session.... s-ar putea să găsești oameni pe gustul tău
  4. salut. căutăm un bass și o a doua chitară pentru formarea unei trupe. în principal vor fi compoziții, dar și cover-uri interpretate într-o manieră mai rock (funk, blues). vom repeta, în principiu, o dată pe săptămână, după-amiaza, în zona râul doamnei. nu căutăm virtuoși ai instrumentelor și nici instrumentiști care trăiesc din asta, ci doar oameni simpli care au deocamdată muzica ca pasiune. contact: 0731916265 - Mishuk.
  5. Salut Alex... Din câte îmi dau seama tu ești solist vocal și nu instrumentist. Situația stă în felul următor, în momentul acesta e nevoie de instrumentiști mai mult decât voce, deoarece în proiectul ăcesta există deja o voce care se pregătește de luni bune să apară pe scenă. N-am o problemă dacă vrei să stăm de vorbă, să ne cunoaștem... etc. Pe mine mă găsești în Cișmigiu weekendul ăsta de la 4... Cu chitara. Putem discuta... cine știe, poate găsim o cale.
  6. Salut. În primul rând vreau să îți mulțumesc că ai acordat timp din timpul tău să citești acele cinci rânduri și să îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat. În al doilea rând mă întreb dacă cumva... comentariul tău a fost unul oarecum răutăcios sub o notă de aroganță. Nu sunt un mercenar (dacă asta ai insinuat prin „să ajungi să câștigi din vânzarea acestor piese”), și mai mult decât atât, nu e vorba de mine ci de trupă. Când va fi să existe ceva bani, aceștia se vor împărți. Acum, nu știu. Sper că doar ți-am interpretat eu greșit... intervenția. Ca să îți răspund totuși la întrebări, am un nivel de cunoștințe decent, atât la nivel teoretic cât și practic, pe fiecare instrument în parte. N-am pretenții foarte mari ca nivel de la ceilalți (dacă-și va dori cineva să fie) atâta timp cât își dorește să învețe. Seriozitate, implicare și multă voie bună, asta îmi doresc. Ținta e să producem ceva cu care să cântăm pe undeva... Cam atât. Acum legat de partea cu mesajul tău... nu știu. Am început cu stângul. Oricum, îți mulțumesc! O seară frumoasă să ai, și succes în tot ceea ce vei face,
  7. Salut! Sunt chitarist, am 37 de ani, locuiesc în București și caut oameni cu care să cânt și să compun piese blues rock. Mi-ar plăcea să cunosc un chitarist căruia să-i placă să cânte acustic pe cât de mult îi place să cânte electric, deoarece caut să existe perspective în ambele sensuri, un bass-ist calm și temperat și, eventual, un percuționist care pentru început să se descurce cu cahonul. Ideea este ca cei care doresc să încerce, să fie interesați mai mult să-și exprime propriile idei muzicale, să dea frâu liber imaginației, și să fie mai puțin axați pe coveruri. Noroc bun!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.