sargheiulian Posted August 29 Share Posted August 29 Buna ziua, Am o chitara primita de la un prieten, de vreo 5-6 ani, pe care nu prea am folosito si as vrea sa o dau mai departe, dar nu gasesc modelul pe net si nu prea stiu in jurul carui pret se invarte, ma puteti ajuta cu o parere ? Modelul: Epiphone - Les Paul Junior, Junior model Poze: https://imgur.com/a/bHX28zq Imi pare rau daca nu este pe un thread corect, am zis ca ma incadrez la "incepatori" Multumesc Anticipat, Iulian Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 29 Share Posted August 29 Daca e bolt on, e din seria entry level 'Special' (la ~200e pe reverb nu se dau), daca e set neck e 400e noua la thomann. Cele set neck vin cu p90, deci presupun ca e varianta bolt on. Din moment ce ai primit-o cadou, cel mai dragut ar fi sa o dai mai departe, dar daca tii neaparat sa ii dai o valoare atunci 'sub 200e' ar fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sargheiulian Posted September 1 Author Share Posted September 1 Salutare, multumesc mult pentru raspuns! Cred ca este bolt on, are un cablu care se mufeaza la chitara si un usb. Exisa un thread pe acest forum unde pot sa o "dau" pe gratis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 1 Share Posted September 1 Mica Publicitate -> Post new topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts