www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Thorpy fx gunshot overdrive pedala efect chitara


Recommended Posts

Pret: 575 RON
Localitate: București
Contact: 0733388069
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

GUNSHOT a fost conceput pentru a fi overdrive pentru a le bate pe toate celelalte. Din punct de vedere sonor, majoritatea overdrive-urilor pot suna subțire sau le lipsește un anumit „ceva” în comparație cu un amplificator cu supapă real. Este într-adevăr o comparație nedreaptă, dar este posibil să rezolvi această problemă. Aici intervine GUNSHOT, în centrul pedalei se află un „motor de câștig” în cascadă, reglat pentru a oferi o tonalitate maximă pentru o gamă cât mai largă de amplificatoare. Prin reglarea comenzilor pedalelor în funcție de gust, puteți obține arome de overdrive, de la subtile până la arzătoare, gândiți-vă la blues ușor păros la hard rock. Tonurile produse creează dependență și inspiră în egală măsură.

Pe lângă obținerea unor acreditări sonore fantastice, GUNSHOT este construit ca un rezervor cu caracteristici fizice, cum ar fi butoane încastrate și mufe montate în partea de sus. Construcția robustă nu trebuie să vină la sacrificarea aspectului, GUNSHOT folosește o combinație de o frumoasă consolă centrală din oțel inoxidabil gravată cu laser, înfășurată într-o placă de bază rezistentă.

Intern, sunetul premium este îmbunătățit prin utilizarea componentelor premium, toate împachetate într-o carcasă frumoasă, proiectată la comandă.

Urmăriți toate videoclipurile din secțiunea video dacă doriți să le auziți în acțiune.

Acesta este identic din punct de vedere sonor cu V1, versiunea V2 este mai mică și poate fi alimentată numai prin sursa de alimentare de 9V.

Dimensiune: (l) 65 mm x (l) 125 mm x (înălțime) 53 mm (partea superioară a butoanelor)

Consum de curent - 25mA

image.webp

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.