cereal Posted June 29 Posted June 29 Pret: 6900 Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand/schimb Furch D32MM Caut chitara high-end CU CUTAWAY (Taylor, Martin, Furch, Gibson, Maton) sau Gibson Les Paul classic (diferente + -) Furch din 2015, o chitara all solid, all-mahogany, extrem de rara, singura pe care am gasit-o oriunde. Seria 32 este actuala Vintage 2 de la Furch, rebrand-uita, care a avut un limited run de chitare all-mahogany. Este un tonewood extrem de nisat, cu un ton woody, perfect pentru blues, cu o adancime si un darkness foarte pe gustul meu si nu numai. Am avut 4 chitare Martin D15 la viata mea, tot revin la ele. Ce mi-a placut aici este ca avea tot ce avea acel D15 dar cu proiectia specifica unui Taylor bun. Best of both worlds. Am cumparat-o din Germania si este exact modelul de mai jos. Nu ca. Este fix chitara in cauza, cantata de chitaristul magazinului unde am gasit-o. I-am facut un setup low action, vine impreuna cu case-ul Hiscox Furch. Pretul meu este 6900 RON. Trimit oriunde in tara cu avans in prealabil.
Recommended Posts