NimVind Posted June 21, 2024 Posted June 21, 2024 (edited) Pret: 8500 Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: https://youtu.be/-z_yNbxlWFU?si=QOc5_PQ3QcI3XO3U Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Preț fix, oricum e aproape gratis pentru ce reprezintă. Nu negociez și insist asupra acestui aspect. Nouă e 18.000 lei pentru varianta simplă, aceasta fiind ediție limitată, aniversară. Schimb cu chitare acustice sau electrice de valoare apropiată sau mai scumpe, cu diferența corectă. Este un instrument cântat, care a văzut scena de nenumărate ori, așa că nu vă așteptați să fie nou dpdv estetic. A beneficiat de un fret leveling și mai are material pentru ani buni și alte sute de concerte. A fost setată excelent și are acțiunea supărător de mică. Pentru discuții despre instrument, poze suplimentare și alte asemenea, ne auzim în privat. Edited June 21, 2024 by NimVind 1
NimVind Posted July 27, 2024 Author Posted July 27, 2024 7.500 pentru câteva zile. Vreau să finanțez ceva, așa că îmi asum pierderea. Po-ma-nă! 1
NimVind Posted July 30, 2024 Author Posted July 30, 2024 Chitara este rezervată pentru un coleg de forum. Până la deznodământ, las aici câteva poze, să am la ce mă uita când o să suspin după ea.
NimVind Posted August 8, 2024 Author Posted August 8, 2024 Still up. A dispărut oportunitatea, așa că prețul revine la cel inițial. Deschis la schimburi.
NimVind Posted August 18, 2024 Author Posted August 18, 2024 7.500 - 40% din prețul ei în magazin. Bani de Indo sau Mexic pentru o minune făcută în prima fabrică Gibson. E de departe cel mai mic preț din lume, galaxie și univers.
Recommended Posts