SilviuSx67 Posted June 21 Posted June 21 Pret: 4000 RON Localitate: București Contact: 0733388069 Link producator: https://www.thomann.de/ro/fender_player_plus_strat_hss_blb.htm?atr=true Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vând o chitara electrica Fender stratocaster made in Mexic. I-am pus ieri corzi de 9,5 - 44 Daddario si i-am facut setup-ul. Gatul este subtire si comod și chitara sună foarte bine, avand acel twang specific de strat. Schimb + diferență sau pedale cu Gibson Les Paul sau PRS cu wraparound bridge pentru ca nu mi se potrivește acest tip de chitară. M-ar interesa si un telecaster cu doua p90-uri. Specificații: Corp de arin Gât de arțar cu șuruburi Manta Pau Ferro Incrustații de la bordul cu puncte Pearloid alb Profilul gâtului: Modern C Lungimea scalei: 648 mm (25,51") Raza plăcii: 305 mm (12,01") Lățimea piuliței: 42,8 mm (1,69") Nucă din os sintetic 22 frete jumbo medii Pickup-uri: 2 Player Plus Noiseless Strat Single Coils (mijloc și gât) și 1 Player Plus Humbucker (punte) 1 Control de volum principal 2 comenzi de ton Funcție de împingere/tragere pentru despărțirea bobinei pe butonul de al doilea ton Comutator cu 5 căi Picguard verde mentă cu 3 straturi Tremolo sincronizat în 2 puncte cu tailpieces de bloc Capete de mașină închise Deluxe Cast Locking Hardware nichel/crom Corzi din fabrică: Fender USA 250LR NPS .009 - .046 (Art. 103326) Culoare: Belair Blue Incl. Geantă Deluxe Trimit în țară prin curier. Se poate proba în București.
Recommended Posts