chitara si voce Posted April 4 Posted April 4 hey! As dori să înființez o trupă rock cu varste intre 16-18 ani -> BUCUREȘTI eu cânt la chitara și cu vocea de aproape 3 ani, am și câteva compozitii proprii si pot scrie si versuri (câteva influente: Green Day, Linkin Park, Evanescence, My Chemical Romance, Soundgarden, SOAD, Foo Fighters) Daca sunteți interesati lăsați-va instagram ul⭐️
chitara si voce Posted April 7 Author Posted April 7 On 04/04/2024 at 22:19, cubix said: sw33t_indisposition ti-am dat request
Mihai Bogdan Posted May 4 Posted May 4 On 04/04/2024 at 17:33, chitara si voce said: hey! As dori să înființez o trupă rock cu varste intre 16-18 ani -> BUCUREȘTI eu cânt la chitara și cu vocea de aproape 3 ani, am și câteva compozitii proprii si pot scrie si versuri (câteva influente: Green Day, Linkin Park, Evanescence, My Chemical Romance, Soundgarden, SOAD, Foo Fighters) Daca sunteți interesati lăsați-va instagram ul⭐️ @mee_.high @mee_.high
sara Posted May 17 Posted May 17 La 04.04.2024 la 17:33, chitara si voce a spus: hey! As dori să înființez o trupă rock cu varste intre 16-18 ani -> BUCUREȘTI eu cânt la chitara și cu vocea de aproape 3 ani, am și câteva compozitii proprii si pot scrie si versuri (câteva influente: Green Day, Linkin Park, Evanescence, My Chemical Romance, Soundgarden, SOAD, Foo Fighters) Daca sunteți interesati lăsați-va instagram ul⭐️ sarxx_ryy
Felipe Posted July 7 Posted July 7 filipdragota - instagramul meu suntem trupa completa cautam doar voce sau poate si o a 3a chitara
Recommended Posts