bolly Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 din lipsa de ocupatie si muuulta ignoranta pentru munca altora mi-am batut joc de intro-ul de la under a glass moon so...here goes glass_moon.mp3
bolly Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 sa-ti batzi joc de solo... hehe..cand oi avea ceva timp o sa-mi bat
Guest parallaxe Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 hehe, okay... n-am zis in nume de rau... numa mie inca nu-mi iasa ... oricum, ii funny introu...
bolly Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 nici n-am luat in nume de rau..stai linistit...sunt receptiv la orice critica si sugestie...
Metabog Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 IMO cea mai grea parte a soloului e aia care coboara repede din sol, pana jos de tot cu intervale mari de doua tonuri. Nu mai stiu la ce secunda e (e cam pe la inceputu soloului) da e singura parte care imi face probleme mari. Si mi se pare greu exact la incepetu soloului cand cobori din si repede, si acolo petrucci da niste harmonics, si habar n-am cum sa le iau la viteza aia. In rest solou e mrf si nu e chiar asa de greu.
bolly Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 IMO cea mai grea parte a soloului e aia care coboara repede din sol, pana jos de tot cu intervale mari de doua tonuri. Nu mai stiu la ce secunda e (e cam pe la inceputu soloului) da e singura parte care imi face probleme mari. Si mi se pare greu exact la incepetu soloului cand cobori din si repede, si acolo petrucci da niste harmonics, si habar n-am cum sa le iau la viteza aia. In rest solou e mrf si nu e chiar asa de greu. mda...subscriu...la faza cu harmonics..+ca e foarte greu la timing frate...pm...
Recommended Posts