Cristian Buzneanu Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Pret: 6000 Localitate: Arad Contact: 0728499776 Link producator: Alex Man Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Combo de chitară fabricat de legendarul chitarist de jazz, Alex Man! Cântată maxim 5 ore din cauza, "motivelor"....Accept orice probă și vă dau un link în care l-am invitat de ziua mea la Arad și cânta cu un reverb RV-1 ( Roland) pe ea și eu pe un double-six...înregistrara făcută pe telefon de un, amic.Prefer să veniți s-o probați....mai trimit încă un video cu ceva juniori la mine în atelierul de pictatură unde cânt pe ea cu spatele și folosesc RV-1- și un Ibanez TS ...Este un combo profesional pentru chitariști care-și doresc un sound unic, bla bla bla...De curiozitate vedeți cât costă acest difuzor Canabis + cele 2 lămpi și măiestria cu care Alex Man construiește aceste, bijuterii! Punct! Am uitat să bag, pozele cu, el! 1
Cristian Buzneanu Posted March 5, 2024 Author Posted March 5, 2024 UP! 4000 lei că am nevoie rapid de, cash!
Recommended Posts