[Q] Posted February 2 Posted February 2 Pret: 2000 euro Localitate: Iasi Contact: mesaj privat Link producator: https://intl.sterlingbymusicman.com/collections/majesty/products/majesty-x-dimarzio-7-string?variant=34682953597077 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi SPECIFICATIONS Model MAJ270XFM (RRD), MAJ270XQM (CPD), MAJ270XSM (BOB) Body Wood Mahogany (RRD), Nyatoh (CPD), Nyatoh - Spalted Maple Veneer Top (BOB) Body Color Royal Red (RRD), Cerulean Paradise (CPD, Blood Orange Burst (BOB) Bridge Modern Tremolo Pickguard N/A Scale Length 25.5" (64.8cm) Neck Radius 16" (40cm) Frets 24 Stainless Steel Frets, Medium Jumbo Profile Neck Width 1.95” (49.5mm) at nut Neck Wood 3-piece Mahogany (RRD), 3-piece Nyatoh (CPD, BOB) Fingerboard Ebony Fret Markers Custom JP Inlays Tuning Machines Locking Truss Rod Dual Action Neck Attachment Set-in Design Controls 1 Push/Push Volume Boost, 1 Tone Switching 3-Way Toggle Switch Pickups DiMarzio LiquiFire, DiMarzio Crunch Lab (HH) Strings Ernie Ball 2221 Regular Slinky Gig Bag Deluxe Sterling by Music Man Bag Chitara a mai fost pusa la vanzare anul trecut si acum am zis sa ma despart de ea din cauza unui strandberg care-mi place mai mult Are urme de uzura normale, e varianta cu dimarzio crunchlab/liquifire 7 si suna foarte foarte bine. Cantareste in zona a 3kg => nu te ia cu dureri de spate cand stai mult in picioare. Fata de fabrica i-am adus urmatoarele upgrade-uri - bridge-ul schimbat cu un gotoh ns510ts-fe7 - cheitele schimbate si ele cu originale gotoh - adaugat strap locks ernie ball - schimbat pot-ul de volum cu un push pull (fata de cel push-push de la mama lui care era obosit tare) PS: 1. Se vinde cu husa originala sterling 2. Trimit si prin curier, daca e cineva interesat de varianta asta. 1
Recommended Posts