Alex_Strat69 Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 (edited) Pret: 2500 euro Localitate: Bucuresti Contact: 0746776544 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o chitara Dean Razorback Dimebag Darrell signature. Este o editie limitata, 48/100. Cheițe Grover Floyd Rose Doze EMG 81/85 Hardcase original Este o chitara extrem de comodă pentru forma ei si care vine foarte bine in mână si in picioare si cand stai jos. Am cumparat aceasta chitara doar pentru a aparea cu ea la Vocea României, pentru că am zis că măcar atât omagiu sa aduc unuia dintre chitaristii mei preferati. In afara de asta a stat doar in case deoarece nu am avut proiecte de metal unde sa fie nevoie de asa chitara. Motivul vânzării este tocmai faptul că stă necântată și e păcat de ea, iar eu nu pot canta la 15 chitări simultan. Pretul este de 2500 euro usor negociabil. Video cu ea https://youtu.be/rihlJIAInTI?si=gr_6PTFGq4aGiEwY Edited December 14, 2023 by Alex_Strat69 2
Alex_Strat69 Posted December 21, 2023 Author Posted December 21, 2023 Up ... 2200 pana la sfarsitul anului
Recommended Posts