www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Line6 Helix Floor


Recommended Posts

Pret: 5300
Localitate: București
Contact: PM
Link producator: https://www.thomann.de/ro/line6_helix_guitar_processor.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjwmvSoBhDOARIsAK6aV7htxBqaZbf8u8AuOJsbUtViBnPTV8KAn-Ucp07Htky9vSsV5eTbgCgaAiqfEALw_wcB
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Accept schimburi

Nu am ce să scriu altceva decât că arată excelent (l-am folosit cu mâna, cocoțat pe masă), are update la 3.6 și sună minunat.

Doar predare personală în București, zona Piața Unirii / Constituției. 

Îl vând pentru că n-am stare, am limbrici și vreau Quad Cortex și/sau Fractal FM9. Din acest motiv, accept schimb cu oricare din cele două, caz în care discutăm diferența. Rog nu insistați cu alte propuneri de schimb (poate doar dacă sunt flagrant în favoarea mea, lucru rar și puțin probabil). 

Având în vedere că nu e tăvălit, merge flawless și nu are km dați înapoi (are puține ore de funcționare), prețul e 5300 lei, 2500 mai puțin decât la Thomann. 

Să fie bine! 

20231004_183212.jpg

20231004_183724.jpg

20231004_183734.jpg

Link to comment
Share on other sites

Clarificări privind Helixu': 

¬ ca să nu apară dorințe de negociere, lucru care îmi displace profund, prețul final și cât se poate de fix este 5000 lei

¬ sunt al doilea proprietar. Primul norocos nu l-a cântat cine știe ce și nici nu l-a cărat la concerte / evenimente. Eu nici atât. 

¬ nu am și nu am avut vreodată cutia produsului, husă, hardcase, documentație (acesta e și motivul pentru care nu trimit în țară). 

¬ produsul vine doar cu cablul de alimentare și un USB Type A to B de calitate, pe care l-am achiziționat separat, cel stock fiind o mizerie. 

¬ n-am mai răspuns la mesaje pe subiect pentru că l-am păstrat pentru cineva care, între timp, nu a mai putut să-l ia. Verificați inbox. 

Edited by NimVind
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.