bono Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Pentru a nu mai depinde de transporturile intermediarilor, m-am decis sa imi fac un card pentru plati online. Pentru a evita eventuale probleme, spuneti-mi ce carduri detineti si la ce banci (eventual pin-ul ) cei care aveti deja experienta in acest sens cu magazinele germane care trimit in ro. O alta nelamurire priveste taxele de transport, adica se limiteaza numai la ceea ce apare in tabelul de pe site(euro/kg) sau la suma de acolo se mai adauga o suma pentru redirectionarea de catre o firma romaneasca de curierat rapid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Eu mi-am comandat de pe thomann folosind cardul meu in lei de la ing, un visa electron. Conversia in euro se face automat...a fost piece of cake...transportul a fost 30 de euro pt o cutie cu 12 kg de diverse prin ea...nu s-a mai pus probl de alta taxa...decat la posta 50 de bani k a stat coletu la ei 2 zile cica...da mie imi vense avizu cu 2 ore inainte la usa...romania...in total a durat cam 10 zile (cu alea 2 cu tot cat a stat coletu degeaba la posta). cand faci comanda, zi si mie k mai vreau si eu niste chestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Era si el glumetz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkBlue Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Mastercard Mondo, in lei, Banca Transilvania Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorr Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Visa Classic in Euro de la Alphabank. Fara probleme...am folosit cardul si online si in strainatate la plati in magazin sau retragere numerar de la ATM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts