StratMan Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 (edited) un nou concert de power blues, vineri 15 iunie, orele 22.00, in hala clubului big mamou, intr-o noua formula intitulata: D.O.L.E. avand componenta: -mugurel "deaca" DIACONESCU=ch. bass, vocal; -florin OCHESCU=ch., vocal; -razvan "lapi" LUPU=tobe. Experimentul este garantat: :) nu ezitati sa fiti spectatorii acestui eveniment! halatul e doar 10roni! Edited June 14, 2007 by StratMan
horica Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 auzit baieti zilele trecute big mamou: lapi:de mare mare mare angajament..... deaca si ochescu,in nota obisnuita:maestrii.... speram sa aiba parte si de un sunet foarte bun pt ca merita......eu am incredere in bogdan. de-abia astept rock on
StratMan Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 cum se defineste power blues-ul? deschide si tu un topic pe chestia asta si poate afli...
StratMan Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 daca pui asemenea intrebari, crezi ca se mai pune problema de intelegere?
Bobi Green Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 frate era o intrebare.. daca esti in stare sa raspunzi, te rog sa o faci . daca nu, taci si nu mai face pe interesantul k nu esti!
AnalogSound Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 E cumva gen Power Metall .... Stratman?? sau asta se canta cu powerchords si de asta se numeste power bluzz
StratMan Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 (edited) @greenbongy: dragul meu, eu ti-am dat o sugestie in materie de ce trebuie sa faci ca sa afli. eu, aici, nu-mi fac decat datoria de a anunta un concert, fiind OPEN STAGE. parerile tale, in rest, sa fiu sincer, nu prea ma intereseaza. daca iti inchipui ca am glumit, te inseli! @dark rain: nu cred ca este locul potrivit pt. asa o discutie. daca vrei cu orice pret sa sari in ajutorul colegului tau, deschide TU un topic pe tema asta! si, in final, daca sunteti asa de curiosi amandoi, nu credeti ca ar fi mai indicat sa veniti asta seara, la cantare, sa aflati direct de la sursa? oricum, numai de bine. Edited June 15, 2007 by StratMan
Dark_star Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 frate era o intrebare.. daca esti in stare sa raspunzi, te rog sa o faci . daca nu, taci si nu mai face pe interesantul k nu esti! :) ;) look who's talking !!!!
michel2233 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cateva poze de la concertul D.O.L.E. A fost o placere sa va aud... Nu am reusit sa stau pana la sfarsit dar sunt sigur ca a fost o seara "power' pana la capat... Nu prea stiam nici eu ce inseamna power blues ... dar acum stiu ca exista un corespondent mai pe intelesul meu.. SMANES!!! Jules, Cearny, Burb, Cristi, Dragos Mierlea, juma de Teamsters, Stratman... ma bucur ca v-am revazut la concert...
Recommended Posts