ulfhednar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Salut! M-ar interesa aceste 2 instrumente, stiti daca se pot gasii in Romania si daca da unde? Didgeridoo as vrea sa cumpar, unul ieftin din bambus probabil, sitar as vrea macar sa incerc inainte sa cumpar, stiu ca efoarte dificil de cantat. Multumesc mult!
Guest Ender_Eugen Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 sitar s-ar pute sa gasesti la scoala populara de arte la ei prin depozit. nu stiu sigur daca mai au insa intr-o perioada era de gasit. si mai stiu ca sitarul suna DEMENTIAL!!!
cyfer Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Salut! M-ar interesa aceste 2 instrumente, stiti daca se pot gasii in Romania si daca da unde? Didgeridoo as vrea sa cumpar, unul ieftin din bambus probabil, sitar as vrea macar sa incerc inainte sa cumpar, stiu ca efoarte dificil de cantat. Multumesc mult! Pentru didgeridoo ai nevoie de o țeavã de pvc ºi jumãtate de kilogram de lumânãri. Îți faci singur unul. Original... nu ºtiu dacã poți gãsi aºa ceva în Bucureºti, iar sã comanzi de afarã chiar nu meritã, presupunând cã vrei unul pentru cântat ºi nu pentru spectacolul vizual.
ulfhednar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 cele din pvc nu sunt prea bune, cu cele dion lemn poti sa obtii sunete mai variate (sau asa mi s-a spus). Probabil ca o sa imi iau din Cehia cand ajung pe acolo. Cu sitarul nu prea m-am lamurit. Nu cred ca ma lasa sa umblu prin depozitul de la scoala populara de de arte, nu?
cyfer Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 cele din pvc nu sunt prea bune, cu cele dion lemn poti sa obtii sunete mai variate (sau asa mi s-a spus). Probabil ca o sa imi iau din Cehia cand ajung pe acolo. Cu sitarul nu prea m-am lamurit. Nu cred ca ma lasa sa umblu prin depozitul de la scoala populara de de arte, nu? Este foarte posibil, nu am ajuns pânã acolo încât sã fac diferența între unul de lemn ºi unul de pvc. La fel cum existã diferențe între squier ºi fender, tot aºa existã didgeridoo mai bune sau mai proaste. Totuºi, cu puțin efort ºi fãrã bani mulți, poți face unul ºi sã vezi dacã poți ºi dacã îți place sã cânți la el. E un instrument foarte greu. Ai nevoie de o tehnicã foarte bunã, comparabilã cu cele de la instrumentele de suflat clasice (saxofon, trompetã, etc...). Baftã.
ulfhednar Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 multumesc mult Cypher! Da, o sa mai incerc, prietena mea are un didgeridoo si canta la el, o sa incerc pe al ei cand o sa am ocazia.
Guest roxanap Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 salut! uite aici gasesti dodgeridoo-uri ...este un faurar chiar in Bucuresti https://www.facebook.com/profile.php?id=1422733370
Recommended Posts