crv Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Pret: 4500 Localitate: Iasi Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi La vanzare un exceptional sistem audio Technics, sunt al doilea proprietar. Toate componentele functioneaza impecabil, iar aspectul este chiar de 9.8/10. Scuzati firele de praf, dar de alea nu scapam asa usor, mai ales cand e de pozat in casa https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/teb/2/16/1f642.png Avem asa: - Amplficator Technics SU-A700 MKII - Tuner Technics FM/AM ST-GT650 (top gama) - Deck caseta Technics RS-BX701 (3 capuri, la varful seriei) - CD Player Technics SL-PS770A (la varful seriei) - Telecomanda originala Technics RAK-SU129WH, care controleaza absolut toate componentele, ceea ce e un bonus FOARTE binevenit, in special pentru ascultatorii mai lenesi, asa cum sunt eu. Cablurile audio incluse, cablurile de alimentare sunt incluse si ele, cele originale, cu priza de UK. Gasiti alimentari EU la Vitacom, 15 lei bucata, asa ca nu discutam despre ele. Se poate proba in Iasi, normal, preferabil sa il vand local. Daca nu e cum, voi incerca sa il ambalez "ca in povesti", cu transportul si asigurarea in sarcina cumparatorului. Si, ca veni vorba, se pot cumpara toate cu 4500 lei (usor negociabil).
Recommended Posts