marcianpetrescu Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 de VANZARE !!! Xotic SP COMPRESSOR !!! 600 LEI un COMPRESOR legendar, de o calitate foarte buna ! A fost folosit extrem de putin, cred ca nu a vazut mai mult de 3 concerte !!! Cosmetic este in stare excelenta, ca NOU(!!!), functioneaza IMPECABIL ! Motivul vanzarii - nu mai are rost sa-l folosesc pentru sunetul meu de muzicuta amplificata in actualul pedalboard pe care-l folosesc ! Nu sunt colectionar de scule ! Este dotat deja cu velcro de buna calitate, gata de prins in pedalboard ! Cine ma cunoaste stie ca sunt persoana publica, om serios si ca nu vand ciurucuri ! Se poate proba in Bucuresti, in sectorul 3, zona Costin Georgian. NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI ! In tara-l trimit doar cu plata in avans in cont bancar, iar cumparatorul suporta transportul ! DE CE PLATA IN AVANS ? SIMPLU ! am avut probleme cu anumite persoane care m-au facut sa le trimit colet prin curier, nu au ridicat coletul, nu au mai raspuns la telefon si mi-au produs paguba punandu-ma in situatia sa platesc inca odata transportul coletului retur !!! Relatii in mesaj privat. Multumesc frumos. Link-ul direct al producatorului(pentru mai multe detalii tehnice) - https://xotic.us/effects/sp-compressor/ 1
Recommended Posts