Skeleton Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 http://bestmusic.ro/Live_Earth_in_Romania-stiri4795-1.html ruoc!
Metabog Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cum sa vina ma led zeppelin? E pe bune? Pai John Bonham si John Paul Jones sunt morti... si parca page si plant n-au mai cantat de 20 de ani... ce de concerte mrf in romania
Cursedone Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cum sa vina ma led zeppelin? E pe bune? Pai John Bonham si John Paul Jones sunt morti... si parca page si plant n-au mai cantat de 20 de ani... ce de concerte mrf in romania cred ca vine doar plant, si o sa cante zeppeline, ca normal ca nu scapa fara, da o sa cante de la el multe chestii
Burb Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 (edited) cred ca vine doar plant, si o sa cante zeppeline, ca normal ca nu scapa fara, da o sa cante de la el multe chestii vine doar plant ...pt cei care nu stiu are o cariera solo iar paige cu plant au mai cantat in romania in 97 daca nu ma insel cand au lansat no qurter Edited June 4, 2007 by Burb
Matei Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cum sa vina ma led zeppelin? E pe bune? Pai John Bonham si John Paul Jones sunt morti... si parca page si plant n-au mai cantat de 20 de ani... ce de concerte mrf in romania Esti tu sigur sigur ca John Paul Jones nu se mai afla printre noi?
Skeleton Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Esti tu sigur sigur ca John Paul Jones nu se mai afla printre noi? vreau sa vina si page :) fara el parca n-are farmec
Matei Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 john paul jones is still alive...61 ani Pai de asta m-am mirat si eu la postul lui metabog.
Cursedone Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 citisem Iced Earth.. :) ar fi foarte daca vin si ei sunt eu singuru care crede ca biletele sunt scumpe(75-150 ron)?
Guest cooasha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 am vazut reclama la televizor...Plant vine sigur, de ceilalti nu stiu nimic....
Guest Morgan Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 sunt eu singuru care crede ca biletele sunt scumpe(75-150 ron)? e un eveniment de binefacere parca.... nu?
Recommended Posts